Learning Corner

Documente despre securitatea cibernetică

ESET Vs.Crypto-Ransomware

Atacurile Crypto-Ransomware (sau filecoderele) au evoluat continuu din 2013, atunci când a apărut secvența malware CryptoLocker.

Descărcați

Abordarea multi-stratificată ESET

În acest document vom rezuma modurile în care ESET utilizează tehnologii pe mai multe niveluri pentru a îmbunătăți capacitățile de bază ale antivirusului.

Descărcați

Studiu de caz ERSTE Group, Austria

ESET Endpoint Antivirus protejează serverele și stațiile de lucru: eficient, fără defecțiuni în funcționare și extrem de econom în ceea ce privește resursele.

Descărcați

Soluții de securitate pentru sectorul bancar

Petreceți mai mult timp concentrându-vă pe nevoile instituției dumneavoastră financiare și pe clienți.

Descărcați

Clipuri educaționale despre securitate

ESET IT Security pentru Business

Urmăriți o scurtă prezentare ce cuprinde câteva detalii legate de parcursul companiei ESET și gama de soluții distribuite.

Prezentare ESET Remote Administrator

Vă prezentăm consola web pentru administrarea securității endpoint multi-platformă. Vizionați o prezentare detaliată a produsului, împreună cu principalele sale funcționalități.

Implementarea ESET Remote Administrator - cele mai bune practici

Aflați mai multe despre politicile implicite și setările cheie care vor automatiza la maxim lansarea ESET Antivirus sau ESET Endpoint Security pe toate computerele.

ESET Remote Administrator Versiunea 6.4 – noi funcții, mai multă automatizare

Versiunea 6.4. Noile automatizări vă permit să creați pachete de instalare "all-in-one" pentru a implementa agentul de administrare, produsul de endpoint-security și a activa licența.

ESET Endpoint Antivirus – Light Footprint Protection împotriva malware-ului avansat

Acest demo ilustrează utilizarea redusă a resurselor, detaliază numeroasele funcționalități avansate de securitate și multiplele metode de protecție împotriva programelor malware.

ESET Mail Security pentru Microsoft Exchange

Vizionați acest clip realizat de un inginer de vânzări ESET, pentru a afla cum să configurați această protecție puternică pentru serverele dumneavoastră de e-mail.


DESlock+ și Full Disk Encryption

Consultați modul în care DESlock+ și Full Disk Encryption vă protejează datele companiei. Accesul simplificat pentru utilizator, gestionarea la nivel central a parolelor și posibilitatea administrării de la distanță fac criptarea discului mai practică.

Autentificare sigură ESET cu doi factori

Autentificare în doi factori mai simplă pentru utilizatori și administratori. Această prezentare vă ajută să vă familiarizați cu instalarea, interfața de management, câteva dintre opțiunile avansate și experiența din perspectiva utilizatorului.