Secured by Trust

Suntem implicați activ în selectarea și

Distribuirea celor mai eficiente soluții de securitate informatică, încă din 2002.

video

Despre Axel

Încă din 2002, suntem distribuitorul exclusiv în România al soluțiilor antivirus ESET. Scopul nostru este să devenim prima opțiune, atunci când vine vorba de soluții de securitate informatică de încredere.

Sediul companiei este în București, iar reprezentarea în teritoriu este mediată printr-o rețea extinsă de parteneri valoroși, alături de care implementăm soluții personalizate pentru clienții noștri, în funcție de nevoile lor specifice.

În cei peste 16 ani de existență pe piață, am acumulat o experiență solidă în distribuția de soluții de securitate IT, iar succesul companiei noastre este măsurat prin calitatea experienței clienților noștri și prin implicarea partenerilor.

about
about

Împreună cu rețeaua noastră de distribuție din care fac parte sute de parteneri din România, oferim soluții de securitate informatică cu performanță dovedită, care le garantează clienților continuitatea business-ului, prin protejarea infrastucturii și a fluxurilor de date critice în fața atacurilor, dezastrelor informatice sau a furturilor de date.

Mai presus de toate, punem mare preț pe performanță și calitate, motiv pentru care investim permanent în calitatea serviciilor oferite, competențele și calificările echipei Axel. În plus, partenerii noștri beneficiază de asistență dedicată pre-sale, after-sale și suport tehnic.

Respectăm proceduri sigure și precise, iar acest mod de lucru este certificat periodic de organizații internaționale de profil. Portofoliul nostru cuprinde soluții de securitate multiplu premiate, create de specialiști care se ocupă permanent de testarea, evaluarea și îmbunătățirea lor.

Distribuitor exclusiv în Romania pentru:

Soluții antivirus
logo
Axel este distribuitorul exclusiv în România al soluțiilor de securitate antivirus ESET. Axel asigură pentru toate produsele suport tehnic 24/24 ore, în limba română, fără costuri suplimentare.
De asemenea, în parteneriat cu ESET și prin mijlocirea Technology Alliance, Axel își propune să extindă cât mai mult protecția companiilor, oferind o gamă de soluții complementare de securitate IT.

Backup și recuperare

xopero

Xopero oferă soluții software complete și fiabile de backup și recuperare, care protejează întregul mediu de afaceri.

Prevenirea pierderilor de date

safetica

Safetica vă protejează de pierderi costisitoare de date și costuri inutile de personal.


Analiza traficului în rețea

greycortex

GREYCORTEX MENDEL ajută companiile, guvernul și utilizatorii de infrastructură să-și facă operațiunile IT sigure și fiabile.